Autobedrijf Geer Kuilboer

Centraal gelegen in Koedijk zijn wij uw garage voor Alkmaar, Langedijk en omgeving
Wij helpen u (weer) veilig op weg!

Autoschade herstel

Een ongeluk zit in een klein hoekje, schuld of geen schuld, een autoschade is natuurlijk nooit welkom. Niet alleen de kosten, maar ook het ongemak dat je de auto even kwijt bent om het herstel te laten uitvoeren is vervelend. Dan is het wel zaak om uiteindelijk je auto terug te zien in uitstekend staat, zodra je deze weer komt ophalen.

Grote blikschade door een ongeval, maar ook kleine krasjes en deukjes zijn voor autobedrijf Geer Kuilboer geen enkel probleem. Geer Kuilboer mag zich sinds 1977 Meester Autospuiter noemen. Door deze jarenlange ervaring in het autoschade herstel bent u bij Geer Kuilboer verzekerd van een uitstekend eindresultaat.

Indien het om verzekeringswerk gaat, zullen wij bovendien zorgen voor de volledige afhandeling met de verzekeraar, zodat uw zorgen tot een minimum beperkt blijven. En na regen komt zonneschijn, dus kunt u na het vakkundige herstel weer met een glimlach op uw gezicht in uw auto stappen.

We wensen niemand brokken toe, en hopen derhalve dat u ons nooit nodig zult hebben, maar mocht het toch zover komen. Dan staan wij voor u klaar!